Sisus & Olles vackra barn ❤

Mitt dåliga samvete hann ikapp nu, så nu kommer nya bilder på Sisus och Olles fantastiska små bebisar. Nu är barnen på dagis och en annan stor happening avklarad idag på morgonen, så nu mellan de trimhundar som kommer under dagen så ska jag putsa på de små och lägga ut bilder på dem.

De verkar vara trevliga individer, där några verkar aningen försiktiga och andra mer framåt. Det ska bli roligt att kunna se mer av dem nu när de har flyttat upp i köket på heltid sedan ett tag och man ser mer av hur de reagerar på vardagens liv och rörelse.

Nu kommer de här under dagen, utan inbördes ordning, utan jag tar bara den lycklige stackare som är närmast i hagen. Så blir det pälsputs, rakning av rumpa och öron och kinder, kloklippning och lite mys och lite foto. När man tar bilder själv med mobilen så blir det inte alltid så bra. Så misströsta inte, de är alla fina, men kan bli lite olika sig på bilderna.

Och de brukar se så stora ut på bilderna, men de är ännu pyttesmå, bara ca 1,3 kg.

Herr grön
Herr grön
Herr svart
Herr svart
Frk svart
Frk svart
Herr blå
Herr blå
Herr Rosa
Herr rosa
Frk rosa (kallades tegel innan)
Frk rosa (f.d. tegel)

Pssst! Valpköpare till oss: Glöm inte att söka medlemskap i vår Facebookgrupp ”TrePés Gild Kennel”. Privat grupp för valpköpare där vi kan dela bilder, skratt och information!

Vi ses där!